U bent bezoeker

Copyright 2008 Massagepraktijk Claudia Dekker. Alle rechten voorbehouden. logo

Breussmassage

Met de tussenwervelschijfmassage van Rudolf Breuss zijn veel wervelkolom problemen, zoals spit e.d. goed te behandelen. Vooral waar het pijnlijke processen (osteoporose) betreft, is Breuss de aangewezen methode.

Bij acute ischialgie is de Breuss massage de enige manier om te behandelen!


Er bestaan geen "versleten" tussenwervelschijven, maar slechts gedegenereerde. En aangezien wij ons hele leven lang in een proces zitten waarbij onze cellen, gewrichten, beenderen, spieren, weefsel, organen, zenuwen etc. steeds weer afgebroken en opnieuw opgebouwd worden, kunnen deze schijven weer teruggebracht worden in hun oude conditie.

De massage mag geen pijn doen. Daarom is Breuss de ideale voorbereiding op de Dorn therapie voor osteoporosepatiënten en ook als nabehandeling bij Dorn om de wervelkolom nog beter te strekken. En Breuss massage kan net zo vaak herhaald worden als je maar wilt.


De Breuss massage leidt de regeneratie van verwaarloosde tussenwervelschijven in en is de beste oplossing voor veel problemen met het bewegingsapparaat, vooral in de streek rond het heiligbeen.

Het is heerlijk ontspannend. Met Breuss kunnen veel wervelkolom problemen worden opgeheven doordat het juist zo goed ontspant.